Logo Parochie

H. Werenfridus | Zieuwent

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Vrijwilligers zijn voor onze locatie van groot belang. Dankzij hen blijft onze geloofsgemeenschap vitaal. Wilt u hier ook aan meewerken, neem dan contact op met het secretariaat van onze geloofsgemeenschap.

T: 0544 - 35 12 32, maandagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur.

Parochie HH. Paulus en Ludger