Klik hier voor de vieringen in alle locaties van de St. Paulusparochie

 

Klik hier voor de vieringen in alle locaties van de St. Ludgerparochie

 

 

Koor Laudate Dominum

LogoLaudate Dominum is een projectkoor van de St. Paulusparochie ontstaan in 2015 n.a.v. de Proclamatieviering in het Eucharistisch centrum Groenlo ter verheffing van de H. Calixtuskerk tot basiliek.
Het koor zingt Nederlandse en Latijnse meerstemmige muziek en staat open voor de leden van de dames- en herenkoren van de 7 locaties van de St. Paulusparochie, maar verder ook voor iedereen die plezier heeft in samen zingen op projectbasis.
Laudate Dominum zingt een keer of 5 per jaar vooral bij parochie-brede vieringen (Paaswake, Paulusdag, e.d.). Voorafgaand aan elke viering worden er 2 of 3 repetities gehouden.
Dirigent is Rita te Riet en organist Ton Steintjes.
Iedereen is van harte welkom een keer aan een project mee te doen.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Paulus Gregoriaans Koor

LogoHet Paulus Gregoriaans Koor is een projectkoor speciaal voor het gregoriaans.
Dit koor is opgericht in het voorjaar van 2016 en zingt 3 keer per jaar in één van de parochiekerken van de St. Paulusparochie een geheel gregoriaanse viering. Zo blijft deze eeuwenoude kerkzang in de onze parochie springlevend!
De heren van de 7 herenkoren van de parochie kunnen zich steeds voor elk project aanmelden en ook andere geïnteresseerden zijn welkom.
De heren komen voor elke viering een drietal keer in Groenlo samen om te repeteren.
Dirigent is Gerard Berentsen en organist Rita te Riet.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus

Agenda

23 sept 2019
19:30

Thomas Merton-lezing
 
19 okt 2019
00:00

Romereis parochie
 
22 okt 2019
19:30

Maria in de christelijke kunst
 
20 nov 2019
19:30

Filmavond