Klik hier voor de vieringen in alle locaties van de St. Paulusparochie

Klik hier voor de vieringen in alle locaties van de St. Ludgerparochie

Koor Laudate Dominum

LogoLaudate Dominum is een projectkoor van de St. Paulusparochie ontstaan in 2015 n.a.v. de Proclamatieviering in het Eucharistisch centrum Groenlo ter verheffing van de H. Calixtuskerk tot basiliek.
Het koor zingt Nederlandse en Latijnse meerstemmige muziek en staat open voor de leden van de dames- en herenkoren van de 7 locaties van de St. Paulusparochie, maar verder ook voor iedereen die plezier heeft in samen zingen op projectbasis.
Laudate Dominum zingt een keer of 5 per jaar vooral bij parochie-brede vieringen (Paaswake, Paulusdag, e.d.). Voorafgaand aan elke viering worden er 2 of 3 repetities gehouden.
Dirigent is Rita te Riet en organist Ton Steintjes.
Iedereen is van harte welkom een keer aan een project mee te doen.

Paulus Gregoriaans Koor

LogoHet Paulus Gregoriaans Koor is een projectkoor speciaal voor het gregoriaans.
Dit koor is opgericht in het voorjaar van 2016 en zingt 3 keer per jaar in één van de parochiekerken van de St. Paulusparochie een geheel gregoriaanse viering. Zo blijft deze eeuwenoude kerkzang in de onze parochie springlevend!
De heren van de 7 herenkoren van de parochie kunnen zich steeds voor elk project aanmelden en ook andere geïnteresseerden zijn welkom.
De heren komen voor elke viering een drietal keer in Groenlo samen om te repeteren.
Dirigent is Gerard Berentsen en organist Rita te Riet.

01 mrt 2020

08 mrt 2020

15 mrt 2020

18 mrt 2020
Neede, Achterhuis, Borculoseweg 43
Verhef je hart, niet je telefoon!

22 mrt 2020

29 mrt 2020

21 apr 2020
Rekken, Los Hoes, Rekkenseweg 40