Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Bisschoppen, priesters en diakens zijn de gewijde bedienaren in onze kerk.
Mannen die zichzelf de vraag stellen of zij geroepen zijn tot het kerkelijke ambt van priester of diaken kunnen contact opnemen met een van de pastores.

Het Ariëninstituut is het huis voor vorming en opleiding in het aartsbisdom Utrecht.

Informatie kan ook bij
Drs. P. Kuipers, rector,