Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Voor een uitvaart vanuit de kerk bestaan er verschillende mogelijkheden welke mede afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de voorgangers. De uitvaart kan begeleid worden door een geestelijke, pastoraal werker of een lid van de uitvaart poule.

Neem hiervoor in de parochie Sint Ludger contact op met de pastorale noodwacht, T: 06-190 17 292.

Neem hiervoor in de parochie Sint Paulus contact op met de uitvaartlijn, T: 06-248 55 201.

Voor beide nummers geldt dat deze dag en nacht bereikbaar zijn.