Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Als u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen om daar de Heilge Communie te ontvangen, bestaat de mogelijkheid dat iemand bij u thuis komt om u daar de Heilige Communie te geven. De mogelijkheden hiervoor zijn beperkt. Neem contact op met het secretariaat van uw locatie of met het centrale secretariaat om te bekijken wat er mogelijk is.