Logo Parochie

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met ingang van 7 april nieuw telefoonnummer voor reserveringen: 06-83 13 71 02

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

U wilt uw kind laten dopen, de eerste heilige communie laten doen, laten vormen.  U wilt een kerkelijk huwelijk sluiten. Ieder van de submenu opties geeft u meer informatie over het betreffende onderwerp. Als u meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met het centrale secretariaat of het secretariaat van uw locatie. Zij kunnen u informeren en/of doorverwijzen naar de werkgroepen die u helpen bij de voorbereiding van de sacramenten.

Als u, met spoed, een ziekenzalving wilt, neem dan contact op met de pastorale noodwacht, 06-190 17 292. Dit is ook het nummer dat u kunt bellen als u een uitvaart vanuit de kerk wilt.

Parochie HH. Paulus en Ludger