Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De R.K. begraafplaats Rietmolen ligt achter de kerk.

(adres kerk: Pastoor C.M. van Everdingenstraat 34, 7165 AK Rietmolen)

Voor de R.K. begraafplaats Rietmolen is het begraafplaatsreglement van St. Paulus en de bijbehorende bijlage voor de locatie Rietmolen van toepassing.

Begraafplaatsreglement St. Paulus klik HIER

Aanvullend reglement R.K. begraafplaats Rietmolen klik HIER