Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Voor het overzicht van de vieringen in de H. Caecilia te Rietmolen klik hier.

Misintenties

Gedurende een half uur na de weekendviering is er in de pastorie gelegenheid om uw misintenties op te geven.
Ook kunt u de intenties opgeven door deze in een envelop met daarbij € 10,- in de brievenbus bij de kerk te deponeren.
Wij verzoeken u hierbij duidelijk te vermelden voor wie de intentie bestemd is en wanneer deze in de viering dient te worden opgenoemd.