9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Misintenties kunt u na een Eucharistieviering opgeven in het kantoortje van de kerk.
Schriftelijk kan ook, in de brievenbus naast de voordeur van de pastorie ingang van de kerk.
Ook kunt u de intenties afgeven bij elke viering bij de dienstdoende koster of per mail bij de budgethouder:

De kosten voor een gewone intentie én voor een jaargedachtenis bedragen € 10,-.
Betaling kan op bankrekeningnummer: NL57 RABO 0113 6017 43 t.n.v. St.Paulusparochie, locatie Rekken.

Intenties voor vermelding in de volgende Kerkklok dienen telkens uiterlijk op de zondag 10 dagen voor het verschijnen van de Kerkklok voor 10.00 uur ingeleverd te zijn bij het locatiebestuur.
Voor de juiste data van inlevering kijkt u s.v.p. in de laatste Kerkklok.

Ons parochieblad is genaamd "de Kerkklok"

Redactie en opmaak wordt verzorgd door mevr. Christien Papenborg, tel 0545-286 825
Bijdragen voor de Kerkklok kunt u insturen per email aan het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor de data voor het inleveren van uw bijdragen, zie de laatste Kerkklok.

Ontvangt u als parochiaan te Rekken nog geen Kerkklok en wilt U deze wel graag ontvangen, geeft u dit dat s.v.p. door aan ons secretariaat.