Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Misintenties kunt u na een Eucharistieviering opgeven in het kantoortje van de kerk.
Schriftelijk kan ook, in de brievenbus naast de voordeur van de pastorie ingang van de kerk.
Ook kunt u de intenties afgeven bij elke viering bij de dienstdoende koster of per mail bij de budgethouder:

De kosten voor een gewone intentie én voor een jaargedachtenis bedragen € 10,-.
Betaling kan op bankrekeningnummer: NL57 RABO 0113 6017 43 t.n.v. St.Paulusparochie, locatie Rekken.

Intenties voor vermelding in de volgende Kerkklok dienen telkens uiterlijk op de zondag 10 dagen voor het verschijnen van de Kerkklok voor 10.00 uur ingeleverd te zijn bij het locatiebestuur.
Voor de juiste data van inlevering kijkt u s.v.p. in de laatste Kerkklok.

Ons parochieblad is genaamd "de Kerkklok"

Redactie en opmaak wordt verzorgd door mevr. Christien Papenborg, tel 0545-286 825
Bijdragen voor de Kerkklok kunt u insturen per email aan het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor de data voor het inleveren van uw bijdragen, zie de laatste Kerkklok.

Ontvangt u als parochiaan te Rekken nog geen Kerkklok en wilt U deze wel graag ontvangen, geeft u dit dat s.v.p. door aan ons secretariaat.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"