Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

In 2018 heeft het Pastores Team een nieuw  pastoraal beleidsplan opgesteld: “Met gelovig vertrouwen de toekomst in.”
Omdat we samen met de St. Ludgerparochie één gezamenlijk Pastoraal Team hebben is dat pastorale plan geschreven voor beide parochies. Dit beleidsplan geeft aan waar de focus van het Pastorale Team de komende jaren op komt te liggen. Bij het maken van de plannen zijn keuzes gemaakt rekening houdend met de ontwikkelingen in de parochies en de afnemende capaciteit van het Pastoraal Team.

Op basis van dat pastorale beleidsplan heeft het parochiebestuur een bestuurlijk beleidsplan voor de St. Paulusparochie gemaakt. In dit stuk genaamd "Moed en vertrouwen" zijn de keuzes vastgelegd hoe het bestuur de ondersteuning biedt om het pastorale beleidsplan in de uitvoering te ondersteunen en, hoe in een tijd van afnemende kerkelijke betrokkenheid, de afzonderlijke locaties als ook parochie als geheel zo lang mogelijk vitaal en levensvatbaar blijft.

Beide beleidsplannen zijn samengevat in de flyer: "Flyer beleidsplannen 2018-2021".

Op de website pagina “Onze documenten” vindt u zowel de complete beleidsplannen als ook de flyer.