In 2018 heeft het Pastores Team een nieuw  pastoraal beleidsplan opgesteld: “Met gelovig vertrouwen de toekomst in.”
Omdat we samen met de St. Ludgerparochie één gezamenlijk Pastoraal Team hebben is dat pastorale plan geschreven voor beide parochies. Dit beleidsplan geeft aan waar de focus van het Pastorale Team de komende jaren op komt te liggen. Bij het maken van de plannen zijn keuzes gemaakt rekening houdend met de ontwikkelingen in de parochies en de afnemende capaciteit van het Pastoraal Team.

Op basis van dat pastorale beleidsplan heeft het parochiebestuur een bestuurlijk beleidsplan voor de St. Paulusparochie gemaakt. In dit stuk genaamd "Moed en vertrouwen" zijn de keuzes vastgelegd hoe het bestuur de ondersteuning biedt om het pastorale beleidsplan in de uitvoering te ondersteunen en, hoe in een tijd van afnemende kerkelijke betrokkenheid, de afzonderlijke locaties als ook parochie als geheel zo lang mogelijk vitaal en levensvatbaar blijft.

Beide beleidsplannen zijn samengevat in de flyer: "Flyer beleidsplannen 2018-2021".

Op de website pagina “Onze documenten” vindt u zowel de complete beleidsplannen als ook de flyer.

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292

23 sept 2019

Thomas Merton-lezing

19 okt 2019