Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De parochie draagt de naam van Paulus, ook bekend als “de apostel van de heidenen”. Paulus werd (samen met Barnabas) uitgezonden door de heilige Geest. Hij was door God bestemd tot een licht voor alle volken om redding te brengen, tot aan de uiteinden van de aarde. “Toen de heidenen dit hoorden, verheugden ze zich en spraken ze vol lof over het woord van de Heer, en allen die voor het eeuwige leven bestemd waren aanvaardden het geloof. Het woord van de Heer verspreidde zich over de hele streek.” (Hand. 8, 48-49).

De kerk wil ook in onze tijd missionair bezig zijn. De boodschap van God uitdragen, net als Paulus. Dat gaat verder dan alleen omzien naar de eigen mensen. We moeten op nieuwe manieren het geloof en het leven met elkaar verbinden. Daar ligt voor de Sint Paulus parochie een uitdaging.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"