24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

De parochie draagt de naam van Paulus, ook bekend als “de apostel van de heidenen”. Paulus werd (samen met Barnabas) uitgezonden door de heilige Geest. Hij was door God bestemd tot een licht voor alle volken om redding te brengen, tot aan de uiteinden van de aarde. “Toen de heidenen dit hoorden, verheugden ze zich en spraken ze vol lof over het woord van de Heer, en allen die voor het eeuwige leven bestemd waren aanvaardden het geloof. Het woord van de Heer verspreidde zich over de hele streek.” (Hand. 8, 48-49).

De kerk wil ook in onze tijd missionair bezig zijn. De boodschap van God uitdragen, net als Paulus. Dat gaat verder dan alleen omzien naar de eigen mensen. We moeten op nieuwe manieren het geloof en het leven met elkaar verbinden. Daar ligt voor de Sint Paulus parochie een uitdaging.

21 apr 2020
Rekken, Los Hoes, Rekkenseweg 40
Afgelast: Dietrich Bonhoeffer: een mens uit één stuk, leven in verantwoordelijkheid

12 mei 2020