Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De St. Paulusparochie is op 8 oktober 2010 ontstaan door de fusie van 7 parochies (Beltrum, Eibergen, Groenlo, Lievelde, Neede, Rekken en Rietmolen) die in de jaren daarvoor al samenwerkten en een gezamenlijk pastoraal team hadden in het "parochieverband NOACH" (Noord Oost ACHterhoek).

Op 1 juli 2017 zijn de pastorale teams van de parochies St. Paulus en St. Ludger samengevoegd tot 1 team voor beide parochies. De centrale secretariaten van beide parochies zijn ook ondergebracht op dezelfde locatie.