24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

Naam   Functie
Pastoor H.A.M. de Jong    Voorzitter
Dhr. G.A.M. Slotman (Gerard)   Vice-voorzitter
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Secretaris
vacant   Penningmeester
vacant   Portefeuille Personeel
vacant   Portefeuille Gebouwen
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Portefeuille Begraafplaatsen
Dhr. B.M. Brockötter (Berry)   Portefeuille Communicatie

Het parochiebestuur van de St. Paulus vergadert ongeveer elke zes weken. Naar aanleiding van de bestuursvergadering verschijnt een nieuwsbrief bestemd voor de locatieraden, zodat de locaties op de hoogte blijven van de zaken waar het bestuur aan werkt.

Op verzoek worden locaties bezocht om te overleggen over bepaalde zaken. Verder is er meerdere keren per jaar een overleg met de voorzitters van alle locatieraden. En waar nodig worden rond bepaalde thema's bijeenkomsten georganiseerd voor alle locatieraden. Daarnaast zijn er ook regelmatig bijeenkomsten van de verschillende portefeuillehouders met de vertegenwoordigers van de locaties.

Via het centraal secretariaat kunt u in contact komen met de leden van het parochiebestuur.

29 juni 2020

Werkgroep pelgrimage: wandeling