Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Naam   Functie
Pastoor H.A.M. de Jong    Voorzitter
Dhr. G.A.M. Slotman (Gerard)   Vice-voorzitter
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Secretaris
vacant   Penningmeester
vacant   Portefeuille Personeel
vacant   Portefeuille Gebouwen
Dhr. H.J. Bos (Henk)   Portefeuille Begraafplaatsen
Dhr. B.M. Brockötter (Berry)   Portefeuille Communicatie

Het parochiebestuur van de St. Paulus vergadert ongeveer elke zes weken. Naar aanleiding van de bestuursvergadering verschijnt een nieuwsbrief bestemd voor de locatieraden, zodat de locaties op de hoogte blijven van de zaken waar het bestuur aan werkt.

Op verzoek worden locaties bezocht om te overleggen over bepaalde zaken. Verder is er meerdere keren per jaar een overleg met de voorzitters van alle locatieraden. En waar nodig worden rond bepaalde thema's bijeenkomsten georganiseerd voor alle locatieraden. Daarnaast zijn er ook regelmatig bijeenkomsten van de verschillende portefeuillehouders met de vertegenwoordigers van de locaties.

Via het centraal secretariaat kunt u in contact komen met de leden van het parochiebestuur.