Berichtgeving omtrent corona.

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Binnen onze parochie gebruiken wij meerdere kanalen om u te informeren over de gebeurtenissen binnen en buiten onze geloofsgemeenschappen.

Een van deze kanalen is de website die u nu bezoekt.
Verder verschijnt ook maandelijks onze digitale nieuwsbrief: De Paulusbrief.
U kunt voor informatie ook terecht op onze Facebook-pagina.

Elke geloofsgemeenschap heeft ook de mogelijkheid om haar parochianen te informeren. Er is een overzicht 2020 met de contactgegevens van alle redacties en de verschijningsschema's.

Locatie    Medium    Verschijnt
Beltrum   Kerkblad "De Echo"   4-wekelijks
Groenlo   Kerknieuws in "De Groenlose Gids"   wekelijks
Eibergen   Kerkblad "De Echo"   7x per jaar
Lievelde   Kerkblad "De Kerkklok"   2-wekelijks
Neede   Kerkblad "Binding"   5x per jaar
Rekken   Kerkblad "De Kerkklok"   7x per jaar
Rietmolen   Kerknieuws in "De Dorpskrant"   wekelijks

Onze vieringen kunt u live volgen via de Kerkradio of KerkdienstGemist.nl.

Op de pagina Links staan een aantal websites die ook voor u interessant kunnen zijn.

Onze buurparochie Sint Ludger, waarmee wij op meerdere niveaus samenwerken, geeft het Parochiemagazine SintLudgernu.nl uit.