Logo Parochie

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Kerkdienst gemist

De meeste geloofsgemeenschappen bieden de mogelijkheid om de vieringen te volgen via internet of de kerkradio als u niet in staat bent om zelf bij de viering aanwezig te zijn.
Bij vijf geloofsgemeenschappen kunt u de vieringen volgen of na afloop bekijken/beluisteren via KerkdienstGemist.nl.
De vieringen in Groenlo en Lichtenvoorde zijn met beeld en geluid.
Van de vieringen in Meddo, Rietmolen en Winterswijk wordt alleen het geluid doorgegeven via KerkdienstGemist.nl.
Klik op de plaatsnaam voor de link naar de webpagina van Kerkdienstgemist.nl.: Groenlo, Lichtenvoorde, Meddo, Rietmolen en Winterswijk.

Kerkradio

Bij een groot aantal geloofsgemeenschappen zijn de vieringen rechtstreeks via de kerkradio te volgen. Voor het volgen van de kerkradio heeft u een speciale ontvanger nodig die u bij uw geloofsgemeenschap kan aanvragen.
De zenders van de kerkradio zijn zo afgesteld dat deze alleen in de eigen locatie te ontvangen zijn. Soms is het echter mogelijk dat u ook andere locaties kan ontvangen.

Parochie HH. Paulus en Ludger