Logo Parochie

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Binnen onze parochie HH. Paulus en Ludger gebruiken wij een aantal kanalen om u te informeren over de gebeurtenissen binnen en buiten onze geloofsgemeenschappen.

Een van deze kanalen is de website die u nu bezoekt. Behalve de website verspreiden we ook het parochiemagazine SintLudgernu.nl en een digitale Paulusbrief.

U kunt voor informatie ook terecht op onze Facebook-pagina, www.facebook.com/Parochie-Sint-Ludger-192798124147909/.

Onze vieringen kunt u live volgen via de kerkradio of KerkdienstGemist.nl. Voor de kerkradio heeft u speciale apparatuur nodig, KerkdienstGemist.nl kunt u via een webbrowser op uw PC volgen. Bij de locaties die KerkdienstGemist.nl gebruiken kunt u de vieringen ook later terugkijken/-luisteren.

Op de pagina Links staan een aantal websites die ook voor u van belang kunnen zijn.

Parochie HH. Paulus en Ludger