Logo Parochie

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met ingang van 7 april nieuw telefoonnummer voor reserveringen: 06-83 13 71 02

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

In situaties van overlijden, ziekenzalving/ziekenzegening, in momenten waarbij u een beroep wilt doen op geestelijke zorg, is onze pastorale wacht voor u telefonisch bereikbaar op nummer: 06-190 17 292

De contactpersoon zal u naar de aard van uw verzoek, verder helpen.

Wij denken met u mee, staan even naast u met aandacht, een gesprek van mens tot mens.

Wanneer u liever uw verhaal of vraag opschrijft, kunt u deze per mail versturen naar een lid van het pastoresteam. Deze behandelen wij vertrouwelijk.

De contactgegevens van de teamleden kunt u vinden op de pagina Pastoraal team.

Parochie HH. Paulus en Ludger