Berichtgeving omtrent corona.

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De 1e nieuwsflits van de St. Paulusparochie is verschenen.
Deze zal worden afgedrukt in de Groenlose Gids, zodat de parochianen uit Groenlo, Lievelde en Beltrum kennis kunnen nemen van de inhoud. Voor de vier andere locaties (Eibergen, Neede, Rekken en Rietmolen) wordt de Nieuwsflits als bijlage van het kerkblad/dorpskrant verspreid.

Naschrift 24-09-2019: In de gedrukte versies stond in het schema als aanvangstijd bij de vieringen in Lievelde met de Werkgroep telkens 10.30 uur. Dit moet echter 9.00 uur zijn.
Als u klikt op de onderstaande afbeelding, dan wordt een nieuwsflits geopend waarin dit is gecorrigeerd.