Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De 1e nieuwsflits van de St. Paulusparochie is verschenen.
Deze zal worden afgedrukt in de Groenlose Gids, zodat de parochianen uit Groenlo, Lievelde en Beltrum kennis kunnen nemen van de inhoud. Voor de vier andere locaties (Eibergen, Neede, Rekken en Rietmolen) wordt de Nieuwsflits als bijlage van het kerkblad/dorpskrant verspreid.

Naschrift 24-09-2019: In de gedrukte versies stond in het schema als aanvangstijd bij de vieringen in Lievelde met de Werkgroep telkens 10.30 uur. Dit moet echter 9.00 uur zijn.
Als u klikt op de onderstaande afbeelding, dan wordt een nieuwsflits geopend waarin dit is gecorrigeerd.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"