Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De derde en laatste stap om bij de Katholieke Kerk te horen is het Vormsel.

In november 2020 hopen we de vormselvieringen weer te kunnen laten plaatsvinden in de parochies St. Paulus en St. Ludger. 
De voorbereidingen daarvoor zijn in gang gezet. De algemene informatieavond voor ouder en jongere kunnen we nog niet plannen in verband met de covid-19 pandemie.

Na het welslagen van het nieuwe project in 2019 zullen we ook dit jaar dezelfde opzet hanteren. Er is één voorbereidingsweekend onder voorbehoud gepland op 6, 7 en 8 november 2020, zonder overnachtingen. Dus geen reeks van bijeenkomsten verspreid over een langere periode maar een korte, bondige inspirerende voorbereiding met jongeren door jongeren.

Aanmelden voor deelname aan dit Vormsel Voorbereidingsweekend kan tot uiterlijk tot 15 september 2020. 
We hanteren deze datum strikt in verband met de voorbereidingen en de organisatie. Dus geef het aan elkaar door wanneer u een potentiële vormeling kent. 

U kunt het aanmeldingsformulier gebruiken dat op de websites staat. Ook achter in de kerken liggen enkele exemplaren. Aanmelden gaat door dit formulier digitaal of per post te sturen aan het Algemeen Secretariaat en de kosten over te maken op het rekeningnummer dat erop vermeld staat.

Centraal secretariaat, Nieuwstad 12, 7141 BD Groenlo
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen rondom aanmelden kunt u gerust bellen tel. 0544 - 46 46 63

Wij willen ons van harte inzetten zodat kinderen in onze parochies het Heilig Vormsel kunnen ontvangen. We zien uw aanmelding graag tegemoet. 
Over de inleidende ouder-kind bijeenkomst hopen we u na de zomer (dus na aanmelding) een concrete datum te kunnen geven.

Mede namens de Vormselwerkgroep St. Ludger/ St. Paulus, 
Pastoraal werkster C.A.M. Roetgerink.

 

Aanmeldingsformulier 

 

Pastorale noodwacht
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus
06-190 17 292

Uitvaart telefoon
Parochie Sint Paulus
06 - 24 85 52 01

Geen evenementen