9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

In deze tijd ervaren we als pastores dat mensen meer dan ooit behoefte hebben aan een praatje, of gewoon een luisterend oor. Ook voor ons raakt dat aan de kern van ons functioneren. We doen dat graag!

Om het u gemakkelijker te maken hebben we een bezoekkaartje ontwikkelt dat we graag bij u introduceren. Het is eigenlijk heel eenvoudig: u kunt ons altijd 24/7 bellen en onze telefoonnummers zijn bekend. Een e-mail sturen mag ook altijd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om de drempel nog meer te verlagen vindt u voortaan een kaartje achter in de kerken en deze kunt u opsturen naar het centraal secretariaat in Groenlo (Centraal secretariaat St. Ludgerparochie en St. Paulusparochie, Nieuwstad 12, 7141 BD Groenlo) of even in de brievenbus (laten) doen bij de kerk in Lichtenvoorde of Groenlo.
Wij nemen dan graag contact met u op.

Groet vanuit het pastoraal team St. Ludger en St. Paulus: