9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De derde en laatste stap om bij de Katholieke Kerk te horen is het Vormsel.

In november 2020 hopen we de vormselvieringen weer te kunnen laten plaatsvinden in de parochies St. Paulus en St. Ludger.
De voorbereidingen daarvoor zijn in gang gezet. De algemene informatieavond voor ouder en kind kunnen we nog niet plannen in verband met de covid-19 pandemie.

Na het welslagen van het nieuwe project in 2019 zullen we ook dit jaar dezelfde opzet hanteren. Er is één voorbereidingsweekend onder voorbehoud gepland op 6, 7 en 8 november 2020, zonder overnachtingen. Er zal dus geen reeks van bijeenkomsten zijn voor de kinderen verspreid over een langere periode. Het wordt een korte, bondige inspirerende voorbereiding met jongeren door jongeren.

Aanmelden voor deelname aan dit Vormsel Voorbereidingsweekend kan tot uiterlijk tot 15 juli 2020.
We hanteren deze datum strikt in verband met de voorbereidingen en de organisatie. Dus geef het aan elkaar door wanneer u een potentiele vormeling kent.
U kunt het aanmeldingsformulier gebruiken dat op de websites staat. Ook achter in de kerken liggen enkele exemplaren. Aanmelden gaat door dit formulier digitaal of per post te sturen aan het Algemeen Secretariaat en de kosten over te maken op het rekeningnummer dat erop vermeld staat.

Centraal secretariaat, Nieuwstad 12, 7141 BD Groenlo
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen rondom aanmelden kunt u gerust bellen tel. 0544 - 46 46 63

Wij willen ons van harte inzetten zodat kinderen in onze parochies het Heilig Vormsel kunnen ontvangen. We zien uw aanmelding graag tegemoet.
Over de inleidende ouder-kind bijeenkomst hopen we u na de zomer (dus na aanmelding) een concrete datum te kunnen geven.

Mede namens de Vormselwerkgroep St. Ludger/ St. Paulus,
Pastoraal werkster C.A.M. Roetgerink.

Aanmeldingsformulier 

 

Pastorale noodwacht
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus
06-190 17 292

Uitvaart telefoon
Parochie Sint Paulus
06 - 24 85 52 01

Geen evenementen