Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Hieronder een overzicht van de vieringen in de Goede Week en met Pasen 2020 in de parochies St. Paulus en St. Ludger.
Alle vieringen zijn besloten en zullen worden gevierd zonder aanwezigheid van het gelovige volk.

De vieringen in Groenlo zijn te volgen via Kerkradio. De zender heeft een bereik van ca. 8 km en is daarom niet in de hele parochie te beluisteren. De Calixtusbasiliek zit op kanaal 25 (frequentie 153.4125).
De vieringen in Lichtenvoorde zijn te volgen (en achteraf te beluisteren) via internet: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1258-St-Bonifatius-Ludger-kerk

VIERING

TWEEDE PAASDAG
(ma. 13 april)

Palmtakjes en Paaskaarsen 2020
Er zullen voldoende Palmtakjes gezegend worden voor alle locaties en Huize Antoinius en de Molenberg.
Aansluitend aan de vieringen - dus vanaf 10.30 uur - kunnen deze Palmtakjes worden opgehaald door een afgevaardigde van de locaties en tegelijkertijd kan de Paaskaars gebracht worden zodat deze ook kunnen worden gezegend in de twee Paasvieringen in Groenlo en Lichtenvoorde.

Biechtgelegenheid; sacrament van vergeving ontvangen kan doordat parochianen persoonlijk contact opnemen met een van de beide priesters.
Na de zondagsmis blijven de kerken in Groenlo en Lichtenvoorde tot 12.00 uur ook open voor eucharistische aanbidding in stilte en is gelegenheid voor het ontvangen van het Sacrament van vergeving (biechtgelegenheid).