Afdrukken

Update

Helaas moeten wij hierbij melden dat de Bløf Rockdienst op 1 maart a.s. in Rietmolen niet door kan gaan vanwege stemproblemen van de zanger van de Bløf Tributeband. Omdat de band garant wil staan voor een loepzuiver optreden, wat ook Bløf-waardig is, hebben ze jammer genoeg hun concert op 1 maart in Rietmolen moeten annuleren. Het goede nieuws is dat deze Bløf Rockdienst wel gaat plaatsvinden, maar dan op een zondagavond in september of oktober 2020. Samen met de zanger en dominee Jan Andries de Boer zijn we hierover in overleg. Zodra deze bekend is komt er een nieuwe aankondiging.

Wat is een rockdienst?

Een rockdienst is een gewone kerkdienst, d.w.z. de gangbare liturgie wordt gevolgd, waarin de gebruikelijke liederen zijn omgewisseld voor de songs van een rockband. Daarbij moet de tekst van een song uiteraard passen bij het moment in de dienst. Bovendien moet er een thematiek in zitten, die ook in de bijbel voorkomt, zodat bijbellezingen en songs elkaar aanvullen.

Rockdienst met dominee Jan Andries de Boer & Bløf tributeband TeBoven
Aanvang: 19:00 uur.
Kerk open vanaf 18:00 uur.
Locatie: H. Caeciliakerk, Rietmolen
Entree: Vrije gift
Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via social media.
Zie ook de website van dominee Jan Andries de Boer.

poster rockdienst