Bezinnend onderweg naar Pasen

Door het oude, verdroogde te verbranden
ontstaat er vuur, licht en warmte.

Wij dromen  ervan
dat de komende veertigdagentijd
een zoektocht zal worden
naar een nieuwe adem.

Dat we inspiratie mogen vinden in onze Bijbelse
geloofstraditie, in onze tocht maar Pasen.

Vastend  zoals vroeger, of bezinnend, bewust op weg gaan naar Pasen. Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen. Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven.

Bezinningsmail

In een oecumenisch initiatief tijdens de periode van 26 februari  tot en met 13 april, willen wij:

Eveline Struijk, predikant van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken en

Marga Engelage, pastoraal werkster van de parochie HH Twaalf Apostelen,

u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken.

Bent u geïnteresseerd?

Klik hier of ga naar www.pkneibergen-rekken.nl, of www.12apostelen.nl. Bij doorklikken op de link “Oikomeneachterhoek” (onderaan de voorpagina), vindt u het u het opgaveformulier. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak.

Wie in het afgelopen jaar ook de bezinningsmails in de Adventtijd heeft gekregen, hoeft zich niet opnieuw  aan te melden. Vóór 26 februari krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.

Hebt u geen computer / e-mailadres maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Misschien kunt u uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding  dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven, als ook het e-mailadres waarnaar we de mail zullen sturen?

Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!

Een hartelijke en inspirerende groet van
Marga Engelage
en Eveline Struijk

Pastorale noodwacht:
06-190 17 292

26 jan 2020
Eibergen, Oude Mattheüskerk, Grotestraat 50
Mozes

22 feb 2020
Lievelde, Koptisch Orthodoxe klooster, Kloosterstraat 5
Van nacht naar dag

18 mrt 2020
Neede, Achterhuis, Borculoseweg 43
Verhef je hart, niet je telefoon!

21 apr 2020
Rekken, Los Hoes, Rekkenseweg 40