Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Zaterdagavond 21 december om 19:00 uur in de Bonifatiuskerk Lichtenvoorde

2020_Lichtenvoorde_Carols.png

Een meditatieve viering op de vroege avond, volgens Engelse traditie.
Het koor Gaudio verzorgt een korte meditatieve en inspirerende viering voor Kerst. Korte lezingen worden afgewisseld met stilte, koorwerken en samenzang. Muziek die als het ware antwoord is op de gelezen teksten.
Na de viering wordt U uitgenodigd voor een kopje koffie of thee in de pastorie en kunt u met elkaar van gedachten wisselen over deze viering.