Logo Parochie

H. Agatha | Harreveld

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

Schema week(end)vieringen 2021
  Voorganger   Koor Lector

Zaterdag 9 januari       19.00 uur Carla Roetgerink Woord en Communieviering klein Mieke Wessels

Zaterdag 13 februari     19.00 uur   Vervallen i.v.m. Corona maatregel

Zondag 14 maart           9.30 uur   Vervallen i.v.m. Corona maatregel

Vrijdag 2 april           15.00 uur William Klein Zeggelink Kruisweg   (Buiten bij goed weer)   Mieke Wessels

Zondag 4 april           9.30 uur Maria van Uem Pasen - Woord en Gebedsviering Klein Hans Weilkamp

Zondag 25 april         9.30 uur Gastspreker of voorganger

Zaterdag 22 mei       19.00 uur Hans Weikamp Kermis - Woord en Gebedsviering St. Agatha??
                     Openlucht viering??

Zondag 27 juni         9.30 uur Mieke Wessels Woord en Gebedsviering Klein William Klein Zeggelink

Aanmelden of registreren is verplicht om een viering bij te wonen.

Wilt u een bericht / artikel  in SintLudgernu.nl plaatsen, dan kunt u dit mailen naar;

Hieronder vindt u de link naar de specifieke informatie over de planning van de koren met betrekking tot de repetities en  vieringen.

Klik op de datum waarbij de status in de vorm van een oranje driehoekje ( voorstel)
of een groene V ( goedgekeurd) zichtbaar is en u ziet de keuze van de liederen.

Parochie HH. Paulus en Ludger