Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De Echo nr 7 verschijnt 17 december en inleveren kopij kan tot en met 4 december

Klik om de Echo te lezen.

Op deze pagina's kunt u meer te weten komen over de locatie H. Mattheus te Eibergen.

Adres kerk: Grotestraat 88, Eibergen

Wat bieden we u:

* In de liturgie en de vieringen kunt u een rustpunt vinden en kracht opdoen voor uw dagelijkse leven.
* In de preek krijgt u de bijbel uitgelegd met het oog op actuele vragen over uw persoonlijke leven of de maatschappij.
* In onze locatie kunt u een geloofsgemeenschap vinden waar mensen naar elkaar omzien, hun zorgen met elkaar delen en hun talenten gebruiken om de parochie en de kerk gestalte te geven.

Ik wens u in ieder geval veel leesplezier toe als bezoeker van onze pagina's.

Wilhelmien Fels de Vrught
Voorzitter locatieraad H. Mattheus Eibergen