9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

De volgende Echo verschijnt op 17 september 2020

INLEVEREN KOPIJ VOOR DE NIEUWE ECHO nr 5 KAN TOT vrijdag 4 september

Klik om de Echo te lezen.

Op deze pagina's kunt u meer te weten komen over de locatie H. Mattheus te Eibergen.

Adres kerk: Grotestraat 88, Eibergen

Wat bieden we u:

* In de liturgie en de vieringen kunt u een rustpunt vinden en kracht opdoen voor uw dagelijkse leven.
* In de preek krijgt u de bijbel uitgelegd met het oog op actuele vragen over uw persoonlijke leven of de maatschappij.
* In onze locatie kunt u een geloofsgemeenschap vinden waar mensen naar elkaar omzien, hun zorgen met elkaar delen en hun talenten gebruiken om de parochie en de kerk gestalte te geven.

Ik wens u in ieder geval veel leesplezier toe als bezoeker van onze pagina's.

Wilhelmien Fels de Vrught
Voorzitter locatieraad H. Mattheus Eibergen