24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

De Beltrumse kerk zet de deuren in de maanden juli en augustus open voor bezoekers die de kerk willen bezichtigen. De openstelling is elke woensdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de bezichtiging zijn vrijwilligers aanwezig die de bezoekers een toelichting kunnen geven.

De Beltrumse Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk staat bekend om het prachtige schilderwerk, karakteristieke baksteenarchitectuur en glas-in-lood ramen. Afgelopen periode is hard gewerkt aan het herstel van de muurschilderingen. De kunstwerken komen hierdoor nog mooier tot hun recht. Tijdens de openstelling kunnen bezoekers de restaurateurs mogelijk zelfs nog in actie zien. De komende zomermaanden gaan de deuren elke woensdag en donderdag open. Tijdens de opstelling zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen of voor het geven van een toelichting. Openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

21 apr 2020
Rekken, Los Hoes, Rekkenseweg 40
Afgelast: Dietrich Bonhoeffer: een mens uit één stuk, leven in verantwoordelijkheid

12 mei 2020