Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De Beltrumse kerk zet de deuren in de maanden juli en augustus open voor bezoekers die de kerk willen bezichtigen. De openstelling is elke woensdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de bezichtiging zijn vrijwilligers aanwezig die de bezoekers een toelichting kunnen geven.

De Beltrumse Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk staat bekend om het prachtige schilderwerk, karakteristieke baksteenarchitectuur en glas-in-lood ramen. Afgelopen periode is hard gewerkt aan het herstel van de muurschilderingen. De kunstwerken komen hierdoor nog mooier tot hun recht. De restauratie van het schilderwerk is inmiddels voltooid. De komende zomermaanden gaan de deuren elke woensdag en donderdag open. Tijdens de opstelling zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen of voor het geven van een toelichting. Openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. T.a.v. de regels met betrekking tot het coronavirus, graag aandacht voor de 1.5 meter afstand.

15 dec 2020
Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 5 in Lievelde
Avond met Ad de Keyzer over "Naar U gaat mijn verlangen, Heer"