24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

In onze Parochie locatie Beltrum bestaat er de mogelijkheid om via de Kerkradio de vieringen te volgen/te beluisteren.

Dit draadloze systeem, waarbij de gebruiker middels een kleine ontvanger (formaat huistelefoon) en luidspreker de vieringen kan beluisteren is ideaal voor mensen die om welke reden dan ook niet zelf naar de kerk kunnen komen. Dit kan ook van tijdelijke aard zijn, bijv. tijdens ziekte, want het apparaatje is simpel te plaatsen en direct te gebruiken.

Op deze pagina staat informatie hoe de kerkradio werkt.

De Kerkradio kunt u via het parochie secretariaat huren. U sluit hiervoor het huurcontract Kerkradio af.

Hieronder ziet u welke informatie moet worden ingevuld.

Hieronder ziet u een afbeelding van de betreffende Kerkradio.

Download hier de handleiding voor de Kerkradio

Voor meer informatie neem contact op met:

Parochiesecretariaat:

Het Parochie- / locatiesecretariaat is gevestigd in het parochiecentrum

(0544 - 48 21 11)

Adres: Parochiecentrum, Achterom 2, 7156 ME Beltrum

21 apr 2020
Rekken, Los Hoes, Rekkenseweg 40
Afgelast: Dietrich Bonhoeffer: een mens uit één stuk, leven in verantwoordelijkheid

12 mei 2020
Beltrum, Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk