24 maart 2020

Alle vieringen en bijeenkomsten tot en met Pinksteren zijn afgelast

Uitzending van viering in besloten kring op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde via kerkradio respectievelijk kerkdienstgemist.nl

Voor meer informatie zie de Pastorale brief 3 Vieren ten tijde van de Corona-crisis, dd 25 maart 2020.

Zondag 29 Maart 2020, 17:00 Groenlo, H. Calixtusbasiliek

Afgelast: Oecumenisch avondgebed

Al vele jaren organiseert de Oecumenische Raad van Beltrum, Groenlo en Lievelde op de zondagen van de veertigdagentijd tegen het vallen van de avond een oecumenisch avondgebed. Dit jaar vinden ze op alle zondagen in maart plaats in de Calixtusbasiliek in Groenlo. Om 17.00u komen we bij elkaar om in stilte, gebed en zang woorden van de Schrift te overwegen en zo tot rust te komen en samen op weg te gaan naar Pasen. De woorden van het Onze Vader zijn dit jaar het thema van onze overwegingen en meditatie. U bent van harte uitgenodigd.

29 juni 2020

Werkgroep pelgrimage: wandeling