9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Zondag 08 Maart 2020, 17:00 Groenlo, H. Calixtusbasiliek

Afgelast: Oecumenisch avondgebed

Al vele jaren organiseert de Oecumenische Raad van Beltrum, Groenlo en Lievelde op de zondagen van de veertigdagentijd tegen het vallen van de avond een oecumenisch avondgebed. Dit jaar vinden ze op alle zondagen in maart plaats in de Calixtusbasiliek in Groenlo. Om 17.00u komen we bij elkaar om in stilte, gebed en zang woorden van de Schrift te overwegen en zo tot rust te komen en samen op weg te gaan naar Pasen. De woorden van het Onze Vader zijn dit jaar het thema van onze overwegingen en meditatie. U bent van harte uitgenodigd.