Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Zondag 22 December 2019, 12:00 Winterswijk, H. Jacobuskerk

Kerstengelen kijken?

Net als voorgaande jaren kan het winkelend publiek in Winterswijk in het weekend van 21 en 22 december wat anders vinden dan materiële zaken. Een kwartiertje voor het Christuskind kan van grote waarde zijn, zeker in de donkere dagen voor de kerst. In de H. Jacobuskerk kan iedereen weer de lieflijke en warme sfeer voelen van de kerstkribbe en deze keer geïnspireerd worden door een veelvoud van engelen, de helpers en boodschappers door de eeuwen heen. Jezus' geboorte heeft geschiedenis geschreven en dat mogen wij elk jaar weer laten zien. Hij heeft ons voorgeleefd in wat een goed leven is, een leven dat zich kenschets in er zijn voor de ander. Daarin zit ultieme zingeving verborgen. Waar liefde heerst en vriendschap, daar is God aanwezig. Wij hopen daar binnen onze kerk een vonkje van over te brengen tijdens de winkelopeningstijden in het weekend voor de kerst. U bent van harte welkom op 21 december tussen 12.00 en 18.00 uur en 22 december tussen 12.00 en 17.00 uur.