9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Zaterdag 21 December 2019, 12:00 Winterswijk, H. Jacobuskerk

Kerstengelen kijken?

Net als voorgaande jaren kan het winkelend publiek in Winterswijk in het weekend van 21 en 22 december wat anders vinden dan materiële zaken. Een kwartiertje voor het Christuskind kan van grote waarde zijn, zeker in de donkere dagen voor de kerst. In de H. Jacobuskerk kan iedereen weer de lieflijke en warme sfeer voelen van de kerstkribbe en deze keer geïnspireerd worden door een veelvoud van engelen, de helpers en boodschappers door de eeuwen heen. Jezus' geboorte heeft geschiedenis geschreven en dat mogen wij elk jaar weer laten zien. Hij heeft ons voorgeleefd in wat een goed leven is, een leven dat zich kenschets in er zijn voor de ander. Daarin zit ultieme zingeving verborgen. Waar liefde heerst en vriendschap, daar is God aanwezig. Wij hopen daar binnen onze kerk een vonkje van over te brengen tijdens de winkelopeningstijden in het weekend voor de kerst. U bent van harte welkom op 21 december tussen 12.00 en 18.00 uur en 22 december tussen 12.00 en 17.00 uur.