9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Zondag 15 December 2019, 16:00 Beltrum, OLV ten Hemelopnemingkerk

Kerstsamenzang

De Oecumenische Raad van Beltrum, Groenlo en Lievelde organiseert dit jaar voor de 8e keer een kerstsamenzang. De reacties waren de afgelopen jaren steeds zeer lovend en positief.
Dit jaar is de kerstsamenzang op zondag 15 december. U bent ’s middags om 16.00u van harte welkom in de stemmig aangeklede R.K. Kerk Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming in Beltrum.
U zult niet alleen enkele bekende kerstliederen kunnen zingen begeleid door een kopergroep van Muziekvereniging Groenlo, maar ook kunnen luisteren naar het Beltrums mannenkoor, dat enkele liederen ten gehore zal brengen.
Vanzelfsprekend ontbreekt ook een kerstverhaal niet, dat dit jaar door Maria Stammers uit Groenlo zal worden verteld.