9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Zondag 08 December 2019, 12:00 Lichtenvoorde, H. Bonifatiuskerk

Let it Snow

Op 8 december is een goede doelenmarkt in en achter de kerk. Ook leuk voor kinderen. Ook dit jaar werken Promotie Lichtenvoorde en de kerk weer samen aan het goede doelen project. In het kraampje achter de kerk kunt u kalenders en devotionalia kopen. Leden van de pastoraatgroep en pastor den Hartog reiken u een gratis lichtje aan en een nog in te vullen wenskaartje wat u in de kerk kunt ophangen.
Kinderen kunnen in de kerk hun kaartje versieren en ophangen in de wensboom.
In de kerk treedt om 13.30 en 14.30 uur de Rainbowband op. Deze muzikanten brengen altijd een gezellige kerstsfeer mee. Verder zijn aanwezig SOL met tweedehandskleding, de torenbezichtiging, Vrouwen Hier voor Vrouwen daar, Stichting Licht, Amnesty International, VIT, de Vrijwillige Informele Thuiszorg die ondersteuning geeft aan mantelzorgers en Diana Hulshof met zelfgemaakte spulletjes.
De Vereniging Oudheidkunde Lichtenvoorde heeft weer een interessante tentoonstelling.
Achter in de kerk kunt u koffie, thee en chocolademelk kopen en de kinderen mogen zelf de cupcakes versieren.