9 juni 2020

Vieringen tot 1 september

Tot 1 juli zijn er op uitsluitend kerkvieringen op zondag in Groenlo en Lichtenvoorde om 9.30 uur. Hiervoor moet u zich aanmelden op donderdagmorgen voorafgaand aan de viering tussen 9.00 uur en 12.00 via telefoonnummer 06- 82 60 48 63.
De uitzending van de vieringen is te volgen via kerkdienstgemist.nl

Vanaf 1 juli gaat aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding.

Voor meer informatie zie de Pastorale nieuwsbrief 4 en Vieringen en activiteiten tot 1 september. Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Zaterdag 07 December 2019, 19:00 Zieuwent, H. Werenfriduskerk

Concert Mastreechter Staar

De Mastreechter Staar werd in 1883 opgericht en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland.

Het concert zal deze avond bestaan uit twee delen.

In het 1e deel worden de bekende wereldlijke nummers gezongen, aangevuld met een verrassing.
Na de pauze ligt het accent, ook gezien de tijd van het jaar, meer op kerstliederen.

De kaarten kosten in de voorverkoop 25 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij de Spar te Zieuwent en bij het Witte Paard.
De kaarten aan de zaal kosten 30 euro.

Het is ook mogelijk om via het contactformulier kaarten te bestellen.