Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Dinsdag 22 Oktober 2019
  • 19:30  Maria in de christelijke kunst

Lezing in de H. Calixtusbasiliek aan de Nieuwstad in Groenlo door Mgr. drs. Herman Woort.
    Een initiatief van de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie.
    Vanaf 19.15 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee. De avond begint om 19.30 uur.

Lees meer: Maria in de christelijke kunst