Secretariaat

Bij het locatiesecretariaat kan iedereen op bepaalde tijden met allerlei vragen terecht. Het is laagdrempelig en het is er voor elke parochiaan. Iedereen is er welkom.
Bij het locatiesecretariaat kunt u bijv. intenties opgeven, een jubileumviering aanvragen of een doopbewijs aanvragen.
Heeft u een vraag waarop het locatiesecretariaat niet direct een antwoord heeft, dan spelen zij die vraag door naar de juiste werkgroep of persoon.

Het locatiesecretariaat is gevestigd in parochiecentrum "het Achterhuis", links naast de kerk.
Borculoseweg 43
7161 GR Neede
E-mail: secretariaatneede@stpaulusparochie.nl

Behalve in de brievenbus aan de Borculoseweg kunt u uw post ook deponeren in de groene brievenbus die rechts naast de ingang van het Achterhuis is geplaatst (tegen de muur van de kerk). Het tarief voor een intentie is € 8,-.
Voor het opgeven van intenties kunt u hier ook een formulier downloaden.

Openingstijden:
- woensdag van 9.30 uur tot 11.30 uur
- vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur

Daarnaast heeft de St. Paulusparochie in Groenlo een centraal secretariaat (ter ondersteuning van het pastoresteam, parochiebestuur en locatiesecretariaten).

Uw bijdragen kunt u overmaken op IBAN: NL31 RABO 0135 6000 65 (BIC:RABONL2U) of (alleen voor de Actie Kerkbalans) IBAN: NL94 RABO 0135 6030 05 (BIC:RABONL2U) t.n.v. St. Paulus Neede.