1e Heilige Communie voorbereiding 2019

In de Paastijd 2019 zullen de communievieringen plaatsvinden in de parochies St. Paulus en
St. Ludger. De voorbereidingen voor ouders en kinderen daarvoor starten in januari 2019.
Aanmelden uiterlijk tot 1 oktober 2018 in verband met de voorbereidingen en indelingen in de parochies. Hiervoor kan het aanmeldingsformulier gebruikt worden dat hieronder te downloaden is.
Ook achter in de kerken liggen enkele exemplaren. Aanmelden gaat door dit formulier -digitaal of per post-, te sturen aan het Algemeen Secretariaat en de kosten over te maken op het rekeningnummer dat erop vermeld staat.

Nieuwstad 12
7141 BD Groenlo

Email: secretariaat@stpaulusparochie.nl
Email: secretariaat@sintludger.nl

Voor vragen kunt u gerust bellen tel. 0544 - 46 46 63

Wij willen ons van harte inzetten zodat kinderen in onze parochies hun Eerste Heilige Communie  goed voorbereid kunnen ontvangen.

We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Namens het pastoraal team St. Ludger en St. Paulus,
C.A.M. Roetgerink, pastoraal werkster.

Aanmeldformulier 1e Heilige Communie