Ontmoeting & Inspiratie

Publicatiedatum op website: 27 augustus 2017

Beste belangstellenden,

Hieronder vindt u het voorlopige overzicht van de activiteiten van de commissie Ontmoeting & Inspiratie.

Ontmoeting & InspiratieDe commissie Ontmoeting & Inspiratie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten rond inspirerende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die aankomend half jaar georganiseerd worden. In al deze activiteiten staat ontmoeting en inspiratie centraal, telkens rond andere thema’s. We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Mocht u willen meedenken en helpen organiseren: uw deelname aan de commissie wordt zeer op prijs gesteld! Aanmelden kan bij Anita Overkamp: 0544464824 - anita4harold@gmail.com of Peter Müller: 0544463045 – pjamueller@gmail.com.

Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (www.stpaulusparochie.nl → ontmoeting & inspiratie) vinden. Voor meer informatie: klik op de blauwe woorden!

Peter Müller en Anita Overkamp-Altink

PROGRAMMA VAN ONTMOETING & INSPIRATIE

juli t/m december 2017

(als u op de blauwe woorden klikt, krijgt u meer informatie)