Ontmoeting & Inspiratie

Publicatiedatum op website: 16 september 2018

Beste belangstellenden,

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten van de commissie Ontmoeting & Inspiratie.
De commissie Ontmoeting & Inspiratie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten rond inspirerende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die het aankomend half jaar georganiseerd worden. In al deze activiteiten staat ontmoeting en inspiratie centraal, telkens rond andere thema’s. We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.
Mocht u willen meedenken en helpen organiseren: uw deelname aan de commissie wordt zeer op prijs gesteld! Aanmelden kan bij Peter Müller: 0544 463045 of Anita Overkamp: 0544 464824.
Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (www.stpaulusparochie.nl → ontmoeting & inspiratie) vinden. Ook kunt u rechtstreeks geïnformeerd worden, als u daarvoor uw e-mailadres beschikbaar stelt.

PROGRAMMA VAN ONTMOETING & INSPIRATIE

september t/m december 2018

do 20 september

19.30 uur

ontmoeting met moslims met als inleider Saïd Bouharrou in zaal ’t Kormelink van de Molenberg in Groenlo; aanmelding uiterlijk 17 september bij Peter Müller (0544 463045 of pjamueller@gmail.com)

Klik hier voor een terugblik op deze ontmoeting

ma 29 oktober

19.30 uur

Leo Fijen - “Leven met de dood – woorden die kracht geven”; in de R.K. Mattheüskerk in Eibergen

ma 12 november

filmavond in  het Los Hoes, Rekkenseweg 40 te Rekken

do 15 november

19.30 uur

start cursus “moderne kunst & spiritualiteit”, de schilder Matisse staat centraal; parochiesecretariaat Groenlo; overige data, telkens op donderdag: 13 dec. – 17 jan. – 14 febr. – 14 maart; aanmelden uiterlijk vrijdag 9 november bij Peter Müller (0544 463045 of pjamueller@gmail.com); deelname € 25

ma 10 december

19.30 uur

religieuze kunst met hulpbisschop Herman Woorts met als thema “Gods menswording in Jezus”; in het Achterhuis, Borculoseweg 43, in Neede

om alvast te noteren in 2019:

zondag 20 januari

‘s middags

een programma over Etty Hillesum in de Oude Mattheüskerk in Eibergen

februari

een impulsavond rond het thema “Wat geloven we eigenlijk zelf?”

Peter Müller en Anita Overkamp - Altink