Ontmoeting & Inspiratie

Publicatiedatum op website: 29 december 2018

Beste belangstellenden,

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten rond inspirerende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die aankomend half jaar georganiseerd worden. In al deze activiteiten staat ontmoeting en inspiratie centraal, telkens rond andere thema’s. We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Mocht u willen meedenken en helpen organiseren: uw deelname aan de commissie wordt zeer op prijs gesteld! Aanmelden kan bij Peter Müller: 0544463045 - pjamueller@gmail.com of Anita Overkamp: 0544464824 - anita4harold@gmail.com.

Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (www.stpaulusparochie.nl → ontmoeting & inspiratie) vinden.

PROGRAMMA VAN ONTMOETING&INSPIRATIE

januari t/m juni 2019

zo 20 januari, 15.30 uur

Vocalgroep Choral brengt een programma over Etty Hillesum; Oude Mattheüskerk, Grotestraat 50, Eibergen