Inloophuis Neede

30 september 2017: De zesde nieuwsflits is verschenen.

De afgelopen twee bijeenkomsten in het Inloophuis stonden in het teken van de Week tegen Eenzaamheid. Twee maatjesorganisaties (WIN en Humanitas Tanden) hebben een presentatie gehouden.

Informatie daarover, en andere informatie, vindt u in de 6e nieuwsflits.

Klik hier voor de zesde nieuwsflits.

Klik hier voor de hand-out van de presentatie van WIN (Werkgroep Integratie Neede)

Klik hier voor enkele gedachten over eenzaamheid van Nico Niessen (WIN)

9 september 2017: De vijfde nieuwsflits is verschenen.

Middels "nieuwsflitsen" willen we mensen die belangstelling hebben voor het wel en wee van ons inloophuis per e-mail op de hoogte houden. Deze nieuwsflits blikt kort terug op de afgelopen tijd en informeert u over een speciale activiteit in het kader van de "Week tegen Eenzaamheid": op 21 en 28 september komen twee regionale maatjesorganisaties (Werkgroep Integatie Neede en Humanitas Oostelijke Achterhoek) vertellenover de eenzaamheid die zij tegenkomen en wat zij doen om die te doorbreken.

Klik hier voor de vijfde nieuwsflits.

1 oktober 2016: De vierde nieuwsflits is verschenen.

Middels "nieuwsflitsen" willen we mensen die belangstelling hebben voor het wel en wee van ons inloophuis per e-mail op de hoogte houden. Deze nieuwsflits is geheel gewijd aan de uitreiking van de Ariënsprijs 2016 in de Walburgiskerk in Arnhem. Het Inloophuis Neede heeft zich daar ook gepresenteerd.

Klik hier voor de vierde nieuwsflits.

Klik hier voor het boekje dat het Ariënscomite heeft uitgegeven, met o.a. een beschrijving van alle 30 genomineerde projecten (waaronder project 12 Inloophuis Neede, op blz. 34 en 35).

25 juni 2016: De derde nieuwsflits is verschenen.

Middels "nieuwsflitsen" willen we mensen die belangstelling hebben voor het wel en wee van ons inloophuis per e-mail op de hoogte houden. In deze nieuwsflits o.a. een terugblik op de 1e verjaardag die we op 19 mei bescheiden hebben gevierd.

Klik hier voor de derde nieuwsflits.

14 november 2015: De tweede nieuwsflits is verschenen.

Daarin een uitgebreid verslag van de uitreiking van de St. Maartenprijs 2015 aan het Inloophuis Neede op donderdag 12 november jl. Verder enkele artikelen die eerder in het parochieblad "Binding" zijn verschenen en een artikel dat het VoorMekaarTeam heeft gepubliceerd over het Inloophuis Neede in "Berkelbericht".

Klik hier voor de tweede nieuwsflits.

Inspirerende teksten voor de gasten van het Inloophuis Neede

27 juni 2015: Eerste "nieuwsflits" verschenen

Middels een elektronische nieuwsbrief worden trokkenen en belangstellenden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond het Inloophuis Neede.

Deze nieuwsbrief wordt op onregelmatige tijdstippen verstuurd.
Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar inloophuisneede@stpaulusparochie.nl en uw e-mail adres wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.

Klik hier voor de eerste nieuwsflits.

15 mei 2015: Inloophuis Neede start op donderdag 21 mei

Het Inloophuis Neede, een nieuw initiatief van de St. Paulusparochie, gaat van start op donderdag 21 mei.

Elke donderdagochtend van 9.30-11.30 uur staat de deur van "Het Achterhuis" (het parochiecentrum schuin linksachter de H. Caeciliakerk in Neede) aan de Borculoseweg 43 open voor mensen die graag andere mensen willen ontmoeten.
In de grote zaal kan men terecht voor een gesprek, een luisterend oor of gewoon gezellig samen koffie drinken.

Het inloophuis is er voor jong en oud en ook gasten van buiten Neede zijn van harte welkom.
Het inloophuis is een open, gastvrije en veilige plek waar gasten elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.
Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u een praatje maken, een krantje lezen of een spelletje doen.
Vanuit de behoefte van de gasten is er ruimte om samen activiteiten te organiseren.
Gezelligheid en respect voor elkaar staan voorop in het inloophuis!

Meer informatie over het Inloophuis Neede vindt u in de folder

Inloophuis Neede