Klik hier of op de afbeelding hieronder om de foto's

''Een kijkje in de R.K. Kerk in Beltrum'' te bekijken

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kerkfotografie.nl maakte onlangs een foto reportage in onze kerk

Bekijk hier de fotoalbum.

-----------------------------------------------------------------------------

Foto's vormselviering za 21 mei 2016

Klik hier of op de afbeelding hieronder om de foto's

''Kruisweg R.K. Kerk in Beltrum'' te bekijken

BELTRUM - Het resultaat van de operatie was een bijzonder gezicht: Jezus aan het kruis, hoog in de hemel opstijgend.

In De Twentsche Courant Tubantia van vrijdag 6 september aandacht voor de bergingsoperatie.

Het in 1977 op de zogenaamde calvarieberg op de Beltrumse begraafplaats geplaatste kruisbeeld wordt binnenkort onderdeel van een gemeentelijk monument. De constructie verkeerde door roest echter in zorgelijke staat, daarom werd hij voor preventief onderhoud vrijdag van de gemetselde 'berg' getakeld.

Bekijk hier de video gemaakt door dagblad De Twentsche Courant Tubantia