Tarieven en reglement Kerkhof Beltrum 2016

Klik hier voor het kerkhof reglement in Beltrum

Klik hier voor de tarieven voor het kerkhof in Beltrum/Paulusparochie

Zorg en onderhoud van een graf

Zorg en onderhoud van een graf wordt soms als een plicht ervaren zo merken wij, vooral als kinderen verder weg wonen en daar nauwelijks of geen beroep op kan worden gedaan. Om u daarin tegemoet te komen bieden wij de mogelijkheid dit onderhoud over te nemen voor een gering bedrag. Voor € 60,- per jaar wordt de gedenksteen schoongemaakt, onkruid gewied, blad verwijderd en aangeharkt.

Een gedenksteen plaatsen is overigens niet verplicht. Begraven zonder grafsteen is ook mogelijk zodat er geen onderhoud hoeft te worden gepleegd. Concreet betekent dit dat een graf voorzien wordt van gras met slechts een grafnummer, waarna het onderhoud van het gras op de gebruikelijke manier door de Beheercommissie wordt gedaan.

Bent u geïnteresseerd of wilt u nadere informatie dan kunt u contact opnemen met Harrie Reijerink van de Beheercommissie, tel: (0544) 48 20 52 of via e-mail: h.reijerink@live.nl