Vervoersmogelijkheden

De Vlearmoesbus

Voor alle mensen die slecht ter been zijn is de “Vlearmoesbus” een uitkomst. Of u met een stok, rollator of rolstoel gebruikt, dat maakt allemaal geen verschil. U kunt ermee naar en van de kerk gehaald en gebracht worden en ook als u naar de dokter, de kapper, of naar familie of kennissen wilt. De chauffeur kan de aanvrager naar de bus en bij aankomst het gebouw in begeleiden.

De "Vlearmoesbus" mag echter alleen maar binnen de grenzen van de voormalige gemeente Neede rijden. U kunt er dus wel mee naar Rietmolen en Noordijk reizen, maar niet naar Eibergen of Borculo.

De bus is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.15 - 21.00 uur, op zaterdag van 09.00 - 18.00 uur en op zondag van 09.00 - 12.00 uur.
De chauffeurs van de Vlearmoesbus komen op zondagmorgen ook graag iets eerder bij u langs, zodat u wel op tijd in onze kerk kunt zijn voor de vroege zondagviering om 9.00 uur. U dient deze rit dan wel uiterlijk de vrijdag ervoor te reserveren.

De kosten zijn € 1,00 per enkele reis en u moet een pasje hebben dat € 10,00 per jaar kost.
Busje en/of pasje bestellen? Eerst 06 - 57 32 68 73 bellen!