Overzicht vieringen

In het overzicht van de weekendvieringen staan voor elke locatie de weekendvieringen.

De Calixtuskerk in Groenlo is het eucharistisch centrum van de St. Paulusparochie. Daar wordt elk weekend op een vaste tijd de eucharistie gevierd (op zondag om 10.30 uur).
In de andere locaties is er meestal een weekendviering op zaterdag of op zondag. De zondagsviering begint op 09.00 of 10.30 uur.

De adressen van de kerken zijn:

Beltrum, O.L.V. Tenhemelopneming, Mariaplein 2

Eibergen, H. Mattheus, Grotestraat 88

Groenlo, H. Calixtus, Kerkstraat 8

Lievelde, Christus Koning, Koningsplein 1

Neede, H. Caecilia, Borculoseweg 43

Rekken, HH. Martelaren van Gorcum, Rekkenseweg 40

Rietmolen, H. Caecilia, Pastoor C.M. van Everdingenstraat 34

Ook op doordeweekse dagen zijn er regelmatig vieringen. De vieringen 's ochtends beginnen om 09.00 uur zodat indien nodig, de voorganger later die ochtend ook nog eens voor kan gaan, bijv. in een uitvaartdienst.

In het rooster dat via de button 'VIERINGEN' (bovenin) op te roepen is staan zowel de weekendvieringen als de doordeweekse vieringen.