Presentatie eerste communicanten op 13 februari 2016

De eerste communicanten uit de locaties Eibergen, Neede, Rekken en Rietmolen bereiden zich voor op de Eerste Heilige Communie op 10 april. Tijdens de viering op 13 februari jl. in Neede presenteerden zij zich.

Herstelwerk dak absis mei 2015

Van het dak van de absis van de H. Caeciliakerk waren diverse dakpannen gebroken. Deze zijn vervangen en het lood is hersteld, om zo eventuele lekkages te voorkomen.

Fietstocht Herenkoor 2013

De jaarlijkse fietstocht van het Herenkoor werd gehouden op 8 juni. Eibergen, Beltrum en Haarlo werden aangedaan.

De klok kan weer worden geluid!

Met hulp van kraanbedrijf NECO is vandaag (20 februari 2013) de aandrijving van de kerkklok vernieuwd. Een gebroken ketting zorgde er voor dat sinds 24 januari de kerkklok niet meer kon worden geluid. Maar vanaf vandaag klikt de klok weer als vanouds.
(met dank aan omwonenden van de kerk voor het aanbieden van deze foto's)

Fietstocht Herenkoor 2012

Op 5 mei pakte het Herenkoor weer de fiets hun het jaarlijkse uitje. Ondanks het wat minder mooie meer die dag hebben de heren zich uitstekend vermaakt.

Eerste Communie 13 mei 2012

Joanny Bauhuis, Isa te Bogt, Leanne Bolster, Ana Egbers, Jasper Eggink, Roland Janssen, Noortje Kasteel, Sam Klein Nijenhuis, Meike Voordouw en Janice Wissink ontvingen op 13 mei hun Eerste Heilige Communie van pastoor De Jong.

Jongerendag Spirit 2012 in Zutphen op 14 april 2012

Enkele foto\'s van onze ontzettend leuke Spirit-dag in Zutphen.
Het thema van deze Spirit Zutphen 2012 was; Heartbeat; waar klopt jouw hart voor?
En wie zijn wij? De vormelingen uit Neede!

Onderhoud aan dak kerk en pastorie

In september 2011 is met een hoogwerker onderhoud uitgevoerd aan het dak van de kerk en de pastorie. Er zijn ladderhaken aangebracht voor de jaarlijkse inspecties door de Monumentenwacht en kapotte dakpannen zijn vervangen.

Oecumenische tentdienst 2011

Neede, daar zit muziek in. Dat was het thema van de oecumenische tentdienst op 14 augustus 2011. Naast muzikale koekjes van bakker Stoet zorgen Benno Schoer, Lisanne Alink en de begeleidingsband van Erwin Heinen voor de muzikale omlijsting.

Afscheid pastor Juijn

Op 29 januari 2011 ging pastor Dick Juijn voor het laatst voor in de H. Caeciliakerk in Neede. Bij zijn afscheid zong het koor Diapason.

De bouw van het nieuwe Achterhuis

In 2010 is het nieuwe parochiecentrum bij de H. Caecilia gebouwd. Dit nieuwe gebouw (het Achterhuis) is 28 november 2010 ingezegend door pastor Boogers. Januari 2011 is het oude Achterhuis gesloopt.

Afscheid pastor ter Braak

Op 24 maart 2010 ging pastor Jan ter Braak sm voor het laatst voor in onze H. Caeciliakerk. Bij deze laatste viering zong het Dames- en Herenkoor.