Vrijwilligerswerk

Actief blijven is gezond

Het is een feit dat niks doen helemaal niet goed is voor je gezondheid. In tegendeel, je wordt vatbaarder voor ziektes, je voelt je suf en je hebt eigenlijk nergens zin meer in. Wees daarom actief. Je voelt je gezonder, vitaler en het geeft je ook nog eens een positief gevoel. Vrijwilligerswerk brengt al deze voordelen samen!

Nieuwe dingen leren

Vrijwilligerswerk doen hoeft niet in lijn te zijn met het werk wat je alle jaren hebt gedaan. Je kan ook compleet andere werkzaamheden verrichten. Sterker nog, misschien is dat ook wel leuker dan hetzelfde werk doen. Je leert nieuwe dingen en je doet ook nog eens unieke ervaringen op.

Anderen helpen

Vrijwilligerswerk doe je altijd ten dienste van een ander, pakt hulpvragen op uit jouw omgeving, zet je in voor het welzijn van anderen of helpt juist mee op de administratie van een non-profit.

Met vrijwilligerswerk verhoog je dus niet alleen de kwaliteit van jouw leven, maar ook die van een ander. Het is dankbaar werk en het geeft een extra dimensie aan jouw leven. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om vrijwilligerswerk te verrichten. Wil jij vrijwilligerswerk doen? Laat het ons weten.

Hebt u interesse en/of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? (bron: Leef je pensioen...)

Mail ons: secretariaat@calixtusmaria.nl

 

  Klik op logo Facebook voor actuele informatie | http://calixtus.nl/adema-orgel/


Souvenirs, CD's en DVD:

http://www.stpaulusparochie.nl/index.php?id=428

Adres basiliek: Kerkstraat 8 in Groenlo